Gemini Heroes Reborn – İncelemesi

Gemini Heroes Reborn bir macera aksiyon oyunu olup kişisel güçlerinizi kontrol ettiğiniz çeşitli ipuçlarını çözüp yola devam ettiğiniz oyun şeklinde.

Gemini Heroes Reborn oyununa  20 yaşılarındaki Cassandra karakteri olarak başlıyoruz.Dağlık bayırlı, yokuşlu, taşlı, telli bir alanda başlayan oyunda yanımızda erkek bir arkadaşımız bulunmakta.Erkek arkadaşımız ile dolaşırken aniden bir yere düşüyoruz ve arkadaşımız bu düşüsün ardından esir alınıyor daha sonrasında onu kurtarmak için çeşitli güçlerimizin farkına varıyoruz ve çeşitli mücadeleler veriyoruz.Yeteneklerimizi sırasıyla öğreniyoruz ilk olarak arkadaşımızı esir aldıklarında zamanda seyahat etmeyi öğreniyoruz ve daha sonrasında çeşitli eşyaları kaldırıp fırlatabiliyoruz tabi ki ağır olan eşyalar gücümüz yetmeyebiliyor.Ayrıca yer değiştirebiliyoruz bu yer değiştirme oyunda en çok kullandığımız yeteneklerden bir tanesi mekan değiştirerek o andaki mekanın geçmişine giderek kapalı olan yolları aşabiliyoruz ve kötü bir durumla karşı karşıyaysak direk mekan değiştirebiliyoruz. Oyun genelde özel yeteneklere ve çeşitli gizemli ögelere dayanmakta.

Oynanış olarak ise oyunda yapay zekaya karşı yetenekleri kullanmak zor olabiliyor.Yetenekleri kullanmak gerçekten çok keyifli.Eksi yanları ise bölümler arası geçiş uzun sürmekte ve bu da oyunda kopukluklara neden olmakta ve grafikleri de daha güzel olabilirmiş.gemini-heroes-reborn-02

heroes-reborn-gemini-s01jpg-c73751_765wgemini-heroes-reborn_tk-shield

Advertisements
Gemini Heroes Reborn – İncelemesi